Jadłospis:
Śniadanie:
- Jajo
- Pomidor
- Ogórek
- Oliwki
- Kawa z mlekiem
Drugie śniadanie:
-Jogurt
Obiad:
- Łosoś ze szpinakiem:
Ciasto:
- 3 łyżki otrębów
- 100g twarogu
- 1 małe jajko
- 1 łyżka skrobi
- łosoś surowy
- szpinak
- czosnek
- pieprz cytrynowy
Łososia pokroić w kostkę i przysmażyć z dodatkiem pieprzu cytrynowego i czosnku.
Szpinak również podsmażyć doprawiając czosnkiem i vegetą.
Formę na tartę wylepić ciastem pomagając sobie moczoną w wodzie łyżką, tak by mieć wyklejone boki. Piec 10 minut w temp. 180-200 stopni.
Gdy tarta się upiecze wrzucić na nią wymieszanego łososia i szpinak. Piec ok 20 min.
Kolacja:
- Impreza, więc wszystkiego po trochę :)
Nic nie jeździłam, sprzątałam i gotowałam prawie cały dzień.

Brak komentarzy:
Prześlij komentarz